Stop-loss tactiek

stop loss tactiekDe stop-loss tactiek komt oorspronkelijk helemaal niet uit de roulette wereld. De afgelopen jaren zijn steeds meer online roulette spelers de strategie gaan gebruiken. Het systeem komt oorspronkelijk uit de beleggingswereld. Bij het kopen van aandelen wordt de strategie veelvuldig toegepast. Spelers met ervaring in de beleggingswereld hebben dit overgenomen en passen de strategie ook toe. Het is een strategie waarbij je winkansen flink kan verhogen. Het is dus niet zo vreemd dat een flink aantal spelers gebruik maken van de methode bij een potje live roulette.

Tactiek op basis van discipline

tactiekSpelers met discipline winnen uiteindelijk een hoop geld. Dit is al vaker bewezen en vanuit deze gedachten is de strategie ontstaan. Bij Stop-loss wordt er aanspraak gedaan op je discipline. Hoeveel discipline kan je als speler opbrengen om te werken richting de winst? Dit ga je eigenlijk met dit systeem testen. Eigenlijk is het meer een systeem om je te leren wanneer je het beste kan stoppen met speler. Het laat je niet zo zeer zien hoeveel geld je kan winnen.

Stop-loss betekent op tijd stoppen met spelen

Eigenlijk stelt het systeem niet heel veel voor. Het is gewoon de bedoeling dat je op tijd stopt met spelen. Het advies dat gegeven wordt is om maximaal 10% tot 20% winst te maken. Dit is de winst die je kan maken op basis van je budget. Als je budget € 100 is kan je dus maximaal € 20 winnen. Dit is de gedachten achter deze strategie. Het enige probleem waar veel spelers tegenaan lopen is dat ze denken veel meer winst te kunnen maken. Het gevolg is dat ze door blijven spelen. Net zolang tot ze verliezen. Ze spelen zelfs zo ver door dat ze alles kwijtraken. Dit is de reden waarom spelers met een tactiek kwamen om dit te voorkomen. Door op tijd te stoppen met spelen kan je voorkomen dat je alles kwijtraakt.

stoppen en winstHoe gaat het in de praktijk in z’n werk?

Je gaat voor je begint met spelen een winstdoel bepalen. Dit kan dus € 20 zijn als je budget € 100 is. Nu ga je een strategie gebruiken om richting dit bedrag te spelen. Dit kunnen verschillende strategieën zijn die je kan toepassen bij roulette. Op onze website lees je al over een aantal systemen die je kan gebruiken. Dit systeem ga je inzetten in de hoop dat je inderdaad op € 20 uitkomt. Als je dit bedrag bereikt hebt stop je direct met spelen. Je gaat niet eens één ronde verder gokken. Je stopt direct en je verlaat het online casino. Morgen is er weer een dag voor Roulette spelen en kan je een poging wagen. Op deze manier ga je te werk om je winstdoel te bereiken.

€ 20 lijkt weinig, maar telt wel aan

Stel je voor je waagt elke dag een gokje. Iedere dag doe je een poging om € 20 te winnen. Na een maand heb je al minimaal € 500 winst gemaakt. Je kan nu eventueel een nieuw winstdoel berekenen bijvoorbeeld € 100. Na een maand heb je al snel € 1.000 winst. Je nieuwe winstdoel is € 200 per dag. Op deze manier blijf je doorgaan tot je een mega bedrag bij elkaar gespeeld hebt. Het kost meer tijd en discipline om op tijd te stoppen, maar als je dit weet vol te houden kan je echt een leuk bedrag winnen. Je geduld wordt beloond met minder grote verliezen en een leuke winst.

Je budget is bepalend voor je winst

budget bepalenBij stop-loss zie je natuurlijk wel dat je budget bepalend is voor je winst. Als je budget € 2.000 is dan mag je stoppen bij € 400 per dag. Je maakt zo veel meer winst in een korter tijdsbestek. Als je elke dag € 400 winst verdien je in een maand tijd al snel € 12.000. Met dit bedrag kan je opnieuw je budget verhogen. Zo blijf je doorspelen tot een gigantisch bedrag. Zoals je ziet is je budget absoluut bepalend en het is slim om hier even goed over na te denken als je met stop-loss gaat spelen.

Combineer stop-loss altijd met een strategie

Ons advies is om stop-loss altijd te combineren. Het is namelijk geen methode die zegt hoe je gaat winnen. Het laat alleen zien dat je op tijd moet stoppen als je wilt winnen. Door je budget goed in de gaten te houden krijg je het voor elkaar om een leuk bedrag bij elkaar te spelen. Het is vooral belangrijk dat je niet hebberig wordt of je laat meeslepen door de winst van andere spelers. Het is verleidelijk om door te spelen als je constant wint, maar het is nog beter om op tijd te stoppen met spelen. Je zal zien dat je veel sneller een leuk bedrag bij elkaar winst als je dit systeem weet te combineren met andere Roulette tactieken.

€250 + 100 FS