D’Alembert tactiek

d'alembert tactiekEr zijn verschillende strategieën op het internet te vinden om online gokken een feestje te maken. Natuurlijk kan je zonder systeem spelen, maar er is een kans dat je hierdoor juist verliest. Door maar wat te doen ga je vaak juist de mist in. Gelukkig hebben wij verschillende systemen waar je wel mee kan winnen. Dit keer hebben we het over een Frans systeem. Dit past natuurlijk perfect bij een potje Frans roulette. Als we het over een Franse strategie hebben, dan kan het er eigenlijk slechts één zijn. We hebben het natuurlijk over de D’Alembert tactiek. Een systeem waarmee je met de Franse slag kan proberen te winnen.

Strategie op basis van enkelvoudige kansen

Zoals we bij wel meer roulette tactieken zien werkt deze tactiek ook op basis van enkelvoudige kansen. Bij enkelvoudige kansen maak je gewoon meer kans op de winst. De kans dat je wint is net geen 50% met enkelvoudige kansen. Dit maakt het de moeite waard om het systeem in te zetten op een enkelvoudige kans. Maar wat zijn ook alweer de enkelvoudige kansen? Dit zijn: rood/zwart, even/oneven of 1-19 / 19-36. Dit zijn allemaal inzetten waarbij je door het huisvoordeel net geen 50% kans hebt om te winnen. Het is best handig om dit even te onthouden als je gaat inzetten. Deze tactiek werkt namelijk ook met de enkelvoudige kansen.

Spelen met een basis eenheid

basis eenheidBij D’alembert kies je een basis eenheid uit om mee te spelen. Als je een roulette tafel digitaal opent zie je onderin verschillende eenheden staan. Bijvoorbeeld een fiche van 1, 5 of 10. Je kiest nu een basis eenheid uit. Dit kan bijvoorbeeld lekker makkelijk een fiche van 1 zijn. Dit is de inzet die je gaat doen op de enkelvoudige kansen. Nu kies je een kans uit. Dit kan rood of zwart zijn. Of even of oneven. Als je bijvoorbeeld rood kiest, dan is dit jouw kleur. Op deze kleur ga je straks constant blijven inzetten. Zelfs als zwart valt ga je niet wisselen. Het is belangrijk bij het systeem om vol te houden bij je kleur. Het enige wat je aanpast bij verlies is je inzet. Hierbij gaat je basis eenheid een rol spelen.

Inzetten volgens de strategie van D’Alembert

Stel je hebt rood uitgekozen en de eenheid van 1 euro fiche per ronde. De eerste ronde zet je dus netjes een fiche in op rood. Je draait aan het wiel en je wacht vol spanning welk getal er gaat vallen. Is het rood? Dan win je 1 euro. Is het zwart? Dan ga je de inzet met één eenheid verhogen. Je zet nu dus € 2 in op rood. Verlies je opnieuw? Dan zet je de volgende ronde € 3 in op rood. Je totale verlies is nu al € 3. Dit keer win je wel en pak je € 6. Je speelt dus eigenlijk quitte. Dankzij het systeem van D’Alembert. Win je? Dan mag je één eenheid weghalen de volgende ronde. Je zet nu dus € 2 in op rood. Win je opnieuw? Dan heb je ineens winst. Je gaat zo constant heen en weer met je inzeteenheid.

Rustig opbouwen naar een hogere inzet

inzet opbouwenHet principe is eigenlijk vergelijkbaar met Martingale. Je gaat namelijk je inzet verhogen tot je wint. Alleen bij Martingale verhoog je de inzet vrij snel. Je verdubbeld elke keer bij verlies. Hierdoor loop je al vrij snel tegen je tafellimiet aan. Bij D’Alembert bouw je heel langzaam richting je winst. Door rustig op te bouwen hou je veel meer geld over om verliezen op te vangen. Het enige nadeel is dat het wat meer tijd kost om te winnen. Je bent soms aardig vaak heen en weer gegaan voor je eindelijk op winst uitkomt.

Speel met een winstdoel

Omdat je heel wat stapjes heen en weer gaat is het belangrijk om met jezelf een winstdoel af te spreken. Dit wordt ook wel een stop-loss strategie genoemd. Door een winstdoel af te spreken voorkom je dat je eindeloos doorspeelt. Er moet een punt zijn waarop je echt gaat stoppen. Dit kan met een winstdoel. Het is belangrijk dat je doel realistisch is. Neem bijvoorbeeld 10% tot maximaal 20% van je winst. Als je dit doel bereikt hebt stop dan direct met spelen.

winst met gokkenMet een beetje geluk kom je vrij snel op winst uit

Je moet bij dit systeem een beetje geluk hebben. Soms kan je uren heen en weer gaan voor je weer een winst te pakken hebt. Maar als je in een winflow zit pak je achter elkaar een leuke winst. Kortom je komt uiteindelijk wel op winst uit, maar het kost tijd. Neem vooral de tijd om te winnen want uiteindelijk wordt je beloont met een gevoel van euforie. Vooral als je elke dag een leuk bedrag mee naar huis neemt uit het casino.

€250 + 100 FS